Ürün Grupları


Peyniraltı Suyu Tozu

Taze peyniraltı sularının pastörize edilip, evaporatörde koyulaştırılarak sprey kurutucuda kurutulmasıyla elde edilen toz üründür.


Demineralize Peyniraltı Suyu Tozu

Demineralize peyniraltı suyu tozu, azaltılmış mineral içeriği ile sıvı taze peynir altı suyundan üretilen bir üründür.


Laktoz

Laktoz çözeltisinin pastörize edilip, evaporatörde koyulaştırılarak sprey kurutucuda kurutulmasıyla elde edilen toz üründür.


Yağlı Süt Tozu

Çiğ inek sütlerinin yağ oranı ayarlanarak pastörize edilmesinin ardından koyulaştırılıp sprey kurutma yöntemi ile kurutulması sonucu elde edilen toz üründür.


Yağsız Süt Tozu

Çiğ inek sütlerinin yağ oranı ayarlanarak pastörize edilmesinin ardından koyulaştırılıp sprey kurutma yöntemi ile kurutulması sonucu elde edilen toz üründür.


Şekerli Kondens Süt

Çiğ inek sütünün pastörize edilmesinin ardından şeker ilave edilmesi ve koyulaştırılması sonucu elde edilen üründür.


Krema

Çiğ inek sütlerinin krema seperatöründen geçirilerek süt yağının ayrılması ve ayrılan kremanın pastörize edilmesiyle elde edilen üründür.


Tam Yağlı Krema

Çiğ inek sütlerinin krema seperatöründen geçirilerek süt yağının ayrılması ile elde edilen üründür.


Sade Yağ

Çiğ sütten ve peyniraltı suyundan ayrılan kremanın ısı ile suyunun uzaklaştırılmasıyla elde edilen üründür.


Tereyağ

Sütten seperasyonla ayrılan kremanın pastörize edilmesi, olgunlaştırılması, yayıklanması ve yoğrulmasıyla ile elde edilen üründür.


Pastacılık İçin Emülgatör Karışımı

Emülgatör, çözücü ve stabilizörün ısıl işlemi ile elde edilen pasta katkı maddesidir.


Yoğurt Tozu

Yağ oranı ayarlanmış, pastörize edilmiş, evaporatörde koyulaştırılmış çiğ inek sütlerinin starter kültürle mayalanması sonucu oluşan yoğurdun sprey kurutucuda kurutulmasıyla elde edilen toz üründür.


Kahve Beyazlatıcısı

Hammaddelerin karıştırılarak homojenize edilmesi ve sonrasında sprey kurutucuda toz haline getirilmesi ile elde edilen üründür.


Bitkisel Yağlı Toz Karışım

Formülüne göre hazırlanan karışımın homojenize edilerek sprey kurutucuda kurutulması ile elde edilen toz üründür.


Maltodekstrin

Maltodekstrin şurubunun sprey kurutucuda kurutulması ile elde edilen toz üründür.


Dekstroz

Glukoz şurubunun sprey kurutucuda kurutulması ile elde edilen toz üründür.


Tartarik Asit ve Elenmiş Toz Şeker

Elenmiş şeker ve tartarik asit karışımı üründür.


Pudra Şekeri

Kristal şekerin elenmesi ve değirmenden geçirilerek pülverize edilmesi ile elde edilen üründür.


Peyniraltı Suyu Proteini Konsantresi Tozu

Peyniraltı suyunun pastörize edilip, ultrafiltrasyonda protein oranının arttırılması, evaporatörde koyulaştırılarak sprey kurutucuda kurutulması ile elde edilen üründür.


Süt Proteini Konsantresi Tozu

Pastörize sütün membran filtrasyon tekniği ile protein oranının arttırılıp, sprey dry tekniğiyle kurutulması ile elde edilen toz bir üründür.


Bitkisel Yağlı Süttozu Karışım

Formülüne göre hazırlanan karışımın homojenize edilerek sprey kurutucuda kurutulması ile elde edilen toz üründür.